ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΓΑΠΗΣ και ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Μόλις γύρισα από την εκδήλωση των μαθητών του εσπερινού σχολείου με το σύλλογο ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ. Στην καλύτερη εκδήλωση που παρακολούθησα την τελευταία δεκαετία. Πλημυρισμένος από συναισθήματα που δύσκολα μπορείς να τα εκφράσεις.

Αίθουσα με όλους και όλους 50 ατομα. Χωρίς κανένα Δημόσιο πρόσωπο, με μαθητές του Εσπερινού σχολείου. Ο μόνος επίσημος ο Μητροπολίτης Μεσόγαιας που ήρθε αιφνιδίως με τον πρώην Δήμαρχο Σταύρο Ιατρού. Ανακοινώσε ότι η Μητρόπολη θα αναλάβει ανοικτή πρωτοβουλία για εθελοντές μυελού των οστών.

Το Κέντρο Υγείας είναι πλέον και επίσημος συνεργάτης με το ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ οπου μπορεί να εγγραφεί κάποιος εθελοντής.

Μια μέρα μετά το συλλαλητήριο που χύθηκε τόση μελάνι, ακολούθησε μια εκδήλωση αγάπης και αλληλεγγύης που αποδεικνύει ότι στη ζωή υπάρχουν και αλλά πράγματα που αξίζουν τον κόπο και να αφιερωθείς και να αφιερώσεις αγάπη για τον πλησίον σου.

Συγχαρητήρια στην ΚΑΕ Λαύριο που ηταν παρούσα με τον Πρόεδρο της και αθλητες καθως και στην προϊσταμένη του Κεντρου Υγείας κ Ελευθερία Ανδρομιδά για την καταπληκτική της ομιλία. Συγχαρητήρια στην Διευθύντρια του νυκτερινού σχολείου και στον κ Χ. Παπαχρήστου

Αξίζει να δείτε το καταπληκτικό βίντεο 6 λεπτών που ακολουθεί:

Πολλοι με ρωτησαν πως γινεσαι δότης μυελου των οστων 
1) ηλικια εως 45 
2) με την εγγραφη γίνεσαι μελος της παγκοσμιας τραπεζας αφου σου πάρουν δείγμα στο Κ.Υγειας (σαλιο) 
3) Εαν καποια στιγμή βρεθείς συμβατος με καποιον η διαδικασία ειναι οπως η αιμοδοσία, διαδικασία που κρατα 3 ωρες


Νικος Βλαχογιάννης
Συντονιστής Διευθυντής