ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣας ενημερώνουμε ότι ενεργοποιήθηκε μια νέα υπηρεσία στην ιστοσελίδα μας http://www.hclavriou.gr/ μέσω της οποίας μπορείτε να λαμβάνετε ενημέρωση στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο για κάθε νέα ανάρτηση.

-Παρακάτω παρουσιάζονται αναλυτικά τα βήματα που θα σας βοηθήσουν να εγγραφείτε στον mail-server ώστε να δέχεστε e-mail κάθε φορά που η ιστοσελίδα μας [http://www.hclavriou.gr/] έχει μια νέα ενημέρωση. Ακολουθήστε βήμα - βήμα τις οδηγίες μας οι οποίες συνοδεύονται από τις αντίστοιχες εικόνες.

Βήμα 1
-Μεταβείτε στον ιστότοπο μας  http://www.hclavriou.gr/και  θα βρείτε στα δεξιά σας ένα κουτακι  με το όνομα "FeedBurner". Συμπληρώνετε στο λευκό κενό το δικό σας email [π.χ.  user@gmail.com] και στην συνέχεια πατάτε στο κουμπί "ΟΚ".

 Βήμα 2
-Θα ανοίξει ένα νέο παράθυρο απο τον mailserver [feedburner], το οποίο θα σας ενημερώνει πως έχετε κάνει αίτηση για εγγραφή σε αυτόν. Θα πρέπει να τσεκαρετε το κουμπι '' Δεν ειμαι ρομποτ ''ακριβώς απο κάτω . Πατήστε το κουμπί "complete Subscription request" .
-[σε περίπτωση που δεν ανοίγει το παράθυρο - popup window- ίσως σας το μπλοκάρει ο browser σας και σε αυτή την περίπτωση πρέπει να πατήσετε το κουμπί "allow this page" που θα εμφανιστεί στο πανω μέρος του browser σας].
Βήμα 3
-Στο επόμενο βήμα ενημερώνεστε πως σας έχει σταλεί ένα mail στο λογαριασμό που μόλις δώσατε. Αν δεν εμφανιστεί το μηνυμα "Your request has been accepted", τότε έχετε κάνει κάποιο λάθος στα προηγούμενα βήματα . Πλέον θα πρέπει να μεταβείτε στην σελίδα η οποία φιλοξενεί τα mail σας για να πιστοποιήσετε τη διεύθυνσή σας.

 
Βήμα 4
-Ανοίγετε το τελευταίο σας mail, το οποίο είναι απο τον mailserver - feedburner [noreply+ feedproxy@google.com είναι ο αποστολέας]. Πρέπει απλά να πατήσετε πάνω στο link που βλέπετε . Έτσι θα ποιστοποιήσετε το mail σας. Εάν δεν βλέπετε το μήνυμα αυτό στα εισερχόμενά σας, κάντε ένα έλεγχο μήπως έχει μεταφερθεί αυτόματα στα "junk" mail σας.

Βήμα 5
-Πλέον μεταφέρεστε σε ένα νέο παράθυρο πάλι με τη σελίδα του feedburner στο οποίο σας ενημερώνει’’ Email Subscription Confirmed!’’ και ότι όλη η διαδικασία ήταν σωστή και πλέον μπορείτε να δέχεστε ενημερώσεις.

Καλώς ήρθατε, πλέον στον κόσμο του mailserver μας και στην άμεση ενημέρωση του ιστότοπου του Κέντρου υγείας Λαύριου.

Σας ευχαριστω..!!

@ by telnik@