ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΛΑΥΡΙΟΥ: ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ 2ου ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΣTA ΛΕΓΡΑΙΝΑ

Μετά το Περιγιάλι Κερατέας προχωρούμε στην δημιουργία του 2ου Περιφερειακού Ιατρείου του Κέντρου Υγείας Λαυρίου στα Λεγραινά.

Στόχος είναι να καλύψουμε, γεωγραφικά, το σύνολο της περιοχής της Λαυρεωτικής και να έρθουμε σε επαφή με τον πολίτη της Λαυρεωτικής  με προσφορά υγειονομικών υπηρεσιών όσο το δυνατόν πλησιέστερα σ’ αυτόν.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη  10 Οκτωβρίου  στις  6 το απόγευμα στην αίθουσα του  ιατρείου ( παλαιό νηπιαγωγείο, παραπλεύρως της εκκλησίας)  που μας παραχώρησε ο Δήμος Λαυρεωτικής  και τον ευχαριστούμε πολύ γι αυτό.

Στην εκδήλωση των εγκαινίων  θα παραβρεθούν  ο   Γενικός  Γραμματέας  Δημόσιας Υγείας Σταμάτης Βαρδερός,  η υποδιοικήτρια της Α’ ΥΠΕ κ Χρυσάνθη Κισκήρα, ο Δήμος Λαυρεωτικής,  τοπικοί,  πολιτιστικοί και εξωραϊστικοί φορείς της περιοχής.

Θα ήταν μεγάλη μας τιμή  η παρουσία σας  στην εκδήλωση των εγκαινίων που σηματοδοτεί  την απαρχή μια νέας μορφής επικοινωνίας του Κέντρου Υγείας Λαυρίου  και των πολιτών της Λαυρεωτικής.

Ο  σχεδιασμός του Υπουργείου Υγείας και τις 1ης  Υγειονομικής Περιφέρειας  είναι προχωρήσουμε και άλλα Περιφερειακά Ιατρεία. 
Επόμενος στόχος είναι η λειτουργία και 3ου Ι Ιατρείου στην  Κακή Θάλασσα Κερατέας  με την προϋπόθεση ότι θα εξευρεθεί κατάλληλο οίκημα για την λειτουργία του ιατρείου. 

Συνεχίζουμε την δύσκολη πορεία μαζί με τον πολίτη, δίπλα στον πολίτη. Μια πορεία που απαιτεί  η Ιστορία και ο πολιτισμός αυτής της περιοχής 

Νίκος Βλαχογιάννης
Συντονιστής Διευθυντής Κ. Υ Λαυρίου