ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΛΑΥΡΙΟΥ : Ευχαριστίες σε απλούς πολίτεςΤο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Λαυρίου , θα ήθελε δημόσια να ευχαριστήσει τον κ. Πάνου Μιλτιαδη, Λαυριώτη συνταξιούχο εργαζόμενο της ΕΒΟ, για την συνεχή αφιλοκερδή προσφορά υπηρεσιών στο Κέντρο Υγείας Λαυρίου.

Ο Μίλτος σχεδόν σε καθημερινή βάση είναι στο Κέντρο Υγείας και προσφέρει τις ηλεκτρολογικές του γνώσεις και υπηρεσίες που τόσο χρήσιμες είναι για την ορθή και αποτελεσματική καθημερινή μας λειτουργία.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσουμε επίσης τον κ. Φωκά Άκη και τον συνεταίρο του κ. Σταύρο Ρεμπούσκο, Κερατιώτες οικοδόμοι, χωματουργοί, που χάρη στην αφιλοκερδή τους εργασία δημιούργησαν δεύτερη είσοδο στην πίσω πλευρά του Κέντρου Υγείας Λαυρίου. Με την δημιουργία της πίσω εισόδου εξυπηρετούνται πολίτες και προσωπικό και ετσι δημιουργούνται επιπλέον θέσεις παρκινγκ  στην προσθια, κύρια, είσοδο του Κέντρου Υγείας.

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κ Μπερνίτσα Κωνσταντίνο και Σεμπρο Νεοκλή για τις σχεδόν καθημερινές του υπηρεσίες στο Κέντρο Υγείας Λαυρίου.

Έχουμε επισημάνει ότι η προσφορά απλών πολιτών τόσο από την Κερατέα οσο και από το Λαύριο αλλά και της γύρω περιοχές που καθημερινά προσφέρουν αφιλοκερδώς τεχνικές και άλλες υπηρεσίες είναι συγκινητική. Σιγά-σιγά παίρνει διαστάσεις, συγκινεί μας και εμπνέει να προχωρήσουμε και να κάνουμε καλύτερο και ομορφότερο το κοινό σπίτι όλων μας που λέγεται Κέντρο Υγείας Λαυρίου.

 Είναι η τρανή απόδειξη ότι η σημερινή, κοινωνική και οικονομική κρίση, δεν έχει μόνο αρνητικές επιπτώσεις αλλά και θετικές που πρέπει να επισημαίνονται, να φωτίζονται  και να τονίζονται γιατί αποτελούν το σημείο εκκίνησης για μια νέα αρχή.