ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΛΑΥΡΙΟΥ: ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ


Η 1η ΥΠΕ για το Κέντρο Υγείας Λαυρίου στα πλαίσια της μεγαλύτερης δυνατής στελέχωσής του, τόσο σε επιστημονικό οσο και παραιατρικό προσωπικό προκηρύσσει, ανα τακτα χρονικά διαστήματα, προσλήψεις προσωπικού.

Για τον μεν ιατρικό προσωπικό εχει δημιουργηθεί μια λίστα επικουρικών ιατρών, ανα ειδικότητα, στην ιστοσελίδα της 1ης Υ,Π,Ε ( http://www.1dype.gov.gr/) οπου ο κάθε ενδιαφερόμενος εγγράφεται και οποτε υπάρξει ανάγκες προσλαμβάνεται.

Για το λοιπό προσωπικό στην ιδια ιστοσελίδα εχει δημιουρηθεί μια λίστα με την ονομασία « λοιπό επικουρικό προσωπικό».
Σε αυτή την λίστα κατατασεται ο κάθε ενδιαφερόμενος, βάσει μορίων και προσλαμβάνεται οποτε προκύψουν ανάγκες.

Ενω η λίστα του ιατρικού προσωπικού είναι μονίμως ανοικτή η λίστα του λοιπού επικουρικού προσωπικού ανοιγει και κλείνει ανα τακτα χρονικά διαστηματα. Σήμερα η λίστα είναι κλειστή και θα ανοιξει, κατα πάσα πιθανότητα, μετά τις 15 Νοεμβρίου. 

Είναι μια διαδικασία ανοικτή και ο καθενας μπορεί να υποβάλλει τα δικαιολογητικά του και να παρακολουθήσει την καταταξη του, αφου η μοριοδότηση ακολουθεί την διαδικασία ΑΣΕΠ .
Απο πλευράς Κέντρου Υγείας Λαυρίου εχουν πρόσφατα ζητηθεί θέσεις λοιπού επικουρικού προσωπικού
1)    ΤΕ  βοηθού ακτινολόγου (1 θέση)
2)    ΤΕ βοηθού μικροβιολογικού εργαστηρίου (1θέση)
3)    ΤΕ νοσηλευτριών (1 θέση)
4)     ΔΕ προσωπικού καθαριοτητας
5)     ΔΕ διοικητικού προσωπικου.
6)    ΔΕ προσωπικό ασφαλείας

Με δεδομένο οτι γίνονται μεγάλες προσπάθειες για την λειτουργία του Κέντρου Υγείας Κερατεας πιθανώς να προκύψουν, στο αμεσο μελλον, και αλλες θέσεις. Οι θέσεις αυτές θα καλυφθούν απο την δεξαμενή υποψηφιοτητων του λοιπού επικουρικού προσωπικού
.
Η διαδικασία αυτή επιλέχθηκε ωστε οταν υπάρχουν ανάγκες να καλύπτονται αμεσα και να μην υπάρχουν καθυστερήσεις στην κάλυψη αναγκών.

Ειναι μια διαδικασία ανοικτή, ξεκάθαρη που ομως δεν είναι πολύ γνωστή στο ευρύ κοινό. Για τον λόγο αυτό σήμερα κρίνεται αναγκαία αυτή η ανάρτηση.