ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΛΑΥΡΙΟΥ: ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ « Κ ΠΡΙΦΤΗΣ» ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ

Εδώ και αρκετό καιρό ενημερώνουμε συνεχώς για τις προσπάθειες που γίνονται προκειμένου να λειτουργήσει το Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης « Κ. Πρίφτης».

Πιστεύουμε πλέον ότι βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο αφού πλέον έχει διαμορφωθεί η τελική πρόταση λειτουργίας του
Αυτή πλέον θα είναι η ακόλουθη:

1)  Σε ένα τμήμα του κτιρίου, το δυτικό, θα λειτουργήσουν, υπό την αιγίδα του ΕΣΥ,  καθημερινά ιατρεία από γενικούς γιατρούς και ειδικότητες

2) Στο υπόλοιπο τμήμα θα λειτουργήσει το Κέντρο Αποκατάστασης, που είναι και ο βασικός χαραχτήρας του κτιρίου, υπό την αιγίδα της ΑΕΜΥ.

Η ευχάριστη εξέλιξη αυτή, καθόλου εύκολη από κάθε άποψη, είναι αποτέλεσμα συντονισμένων ενεργειών του Υπ Υγείας και της 1ης  ΥΠΕ που από την πρώτη στιγμή, εδώ και αρκετό καιρό, έθεσαν σαν προτεραιότητα την ορθή λειτουργία του Κέντρου.

Την προσπάθεια αυτή, αξίζει να επισημανθεί, πολύ μεγάλη συμβολή είχαν  η Περιφερειαρχης κ Δούρου, ο Δήμος Λαυρεωτικής αλλά και βουλευτές του Νομού και ιδιαίτερα ο κ Π. Σκουρολιάκος

Ήδη την 16/04/2019 αναρτήθηκε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ οι όροι και οι διαδικασίες επαναλειτουργίας  του κτιρίου και πλέον μπαίνουμε στην τελική φάση υλοποίησης της πρότασης.

Για την όλη κατάσταση ενημερώθηκε και ο δωρητής κ Πρίφτης που εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ευχάριστη εξέλιξη

Μετά το Πάσχα αναμένουμε πλέον εξελίξεις που θα υλοποιούν το χρόνιο αίτημα των πολιτών της περιοχής