ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΛΑΥΡΙΟΥ: ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΕ ΚΤΙΡΙΟ ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΑΔΕΙΑ


Τελείωσαν οι εκλογές επιτέλους!!

Οποιαδήποτε θέματα που αφορούν το Κέντρο Υγείας και την προοπτική ανάπτυξής του θα μπορούσε να ενταχθούν μέσα σε μια προεκλογική συζήτηση.

Υπάρχουν εξελίξεις πολύ σημαντικές.

Αυτές οι απλοί πολίτες πρέπει να γνωρίζουν και να εγγυηθούν την συνέχισή τους αφου είναι προς οφελος της Κοινωνίας

Πληροφορία 1η

Εγκρίθηκε ποσό 650.000 ευρώ από το Υπουργείο Υποδομών και με ενέργειες του κ Σπρίτζη, για ανέγερση ορόφου πάνω από το Κέντρο Υγείας Λαυρίου. Σκοπός είναι η μετεγκατάσταση των διοικητικών υπηρεσιών του παλαιού ΙΚΑ.  Αυτό θα σταματήσει την ταλαιπωρία του πέρα-δωθε των πολιτών.

2η Πληροφορία

Η μελέτη που έγινε είναι για μεταλλική κατασκευή που θα γίνει εύκολα και γρήγορα.

3η Πληροφορία
Εάν υλοποιηθεί το έργο το Ελληνικό Δημόσιο θα εξοικονομεί περίπου 1500 ευρώ μηνιαίως που πληρώνει ενοίκιο

4η Πληροφορία

Έγινε μεγάλη συζήτηση ποιος θα είναι ο αποδέκτης των χρημάτων και ποιος θα υλοποιήσει το έργο. Όλοι κατάληξαν ότι τα χρήματα, για πολλούς λόγους,  πρέπει να ερθουν στον Δήμο Λαυρεωτικής. Αξίζει άλλη μια φορά τα συγχαρητήρια στον Δήμαρχο που κινήθηκε αστραπιαία  για την πραγματοποίηση της πρότασης

5η Πληροφορία

Στην αναζήτηση των σχεδίων και της οικοδομικής αδειας διαπιστώθηκε ότι το 1983 που κτίστηκε δεν εκδόθηκε οικοδομική άδεια!! Απίστευτο !! Και όμως ηλεκτροδοτήθηκε!! Γίνονται πλέον προσπάθειες για την νομιμοποίηση του αυθαίρετου!! Απαραίτητη προϋπόθεση για την υλοποίηση της πρότασης.


Εύχομαι η πρόταση και τα χρήματα να μην χαθούν!! Όλοι πρέπει να βάλουν πλάτη στην υλοποίηση γιατί εξυπηρετεί όλους τους πολίτες, του ασφαλισμένους, το Κέντρο Υγείας